Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Lei en bil

Om du selv vil bestemme tempoet og hvor turen skal gå, er leiebil et utmerket valg. Med et kart for hånden kan du utforske fritt og oppdage dine egne perler. Veiene i Kroatia holder god kvalitet, men er noe smale, i tillegg til at tempoet i trafikken er høyere enn hjemme. Vil du ha kjøretips, så forhør deg med en guide eller på turistinformasjonen. Det finnes en rekke utleiefirmaer i Kroatia, og både pris og standard varierer.

Det er enkelt å leie bil i Kroatia. Du kan bestille bilen direkte fra oss på hotellet, eller ved å ringe vår servicetelefon. Du får bilen levert på hotellet og leverer den tilbake på avtalt sted. På visse steder kommer en leveringsavgift i tillegg.

Leievilkår
• Man må være fylt 21 år og ha førerkort
• Minimum leie er ett døgn
• Du får bilen med full tank og leverer bilen med full tank.
• Man bestiller biltype – ikke en spesiell modell.

Veikart over Kroatia kan kjøpes i de fleste kiosker.

Forhåndsbestilt bil 
Om du har forhåndsbestilt bil hjemmefra, er den bestilt hos Senzen Rent A Car. Vilkårene du fikk oppgitt ved bestillingen er gjeldende.

Trafikkregler
Akkurat som hjemme skal bilens nærlys være påslått under kjøring. Bilbelte er påbudt både i fram- og baksetet. Får man skader på leiebilen er man lovpålagt å politianmelde skaden. Selve skaden dekkes ofte av leiebilfirmaets forsikring, men politirapporten koster 500 kuna og betales direkte. Dersom man ikke har politianmeldt et skadeforhold kan man nektes å forlate landet inntil dette er gjort.