Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Brela, Baska Voda, Makarska & Tucepi

Nedenfor finner du restaurangtips for Brela, Baska Voda, Makraska & Tucepi.

Galinac

Nyt en fantastisk solnedgang oppe i fjellene på en lokal kroatisk ”konoba”. Galinac er en veldig populær, tradisjonell restaurant med kroatisk mat på sitt beste. Vi garanterer en autentisk og koselig kveld med en fantastisk utsikt. Galinac tilbyr også gratis transport til og fra restauranten. Snakk med en av ving guidene for booking.

Galinac - Hjemmeside

Punta Rata

På en av de fineste strendene i Kroatia, Punta Rata, finner du restauranten med samme navn. Atmosfæren er best på kvelden da du kan nyte god mat og vin til lyden av live, akustisk musikk. På menyen finner du utsøkte retter fra Kroatia og Middelhavet.

Bounty

En populær, moderne restaurant med en meny med et stort utvalg hvor man finner noe for alle. Restauranten ligger vakkert til ved havet- bokstavelig talt i strandkanten og utsikten er fantastisk. Her serveres gode cocktails, kjøttretter og hamburgere – gå heller ikke glipp av den vegetariske quinoaburgeren! 

Bounty's septembermeny serverer biffens crème de la crème. Det fineste, mest smaksrike kjøttet du har smakt. Restauranten ønsker deg velkommen til å oppleve hva som gjør wagyn så spesielt.

Bounty - Hjemmeside

Gravobac Wine Bar

En romantisk og koselig vinbar i hjertet av gamlebyen, like ved kirketorget. Alle viner er fra eierens egen vingård bak fjellene. Om vinen smaker og du vil vite mer om vinen har vi en utflukt dit på mandager. Baren tilbyr også mange kroatiske delikatesser som ost, olivener og lufttørket skinke – samt service i toppklasse.

Karlo

Karlo er en sjarmerende familieeid restaurant langs Baska Vodas strandpromenade. Ta en pause fra sol og bad for å nyte dagens lunsj i skyggen. Kommer dere hit for middag kan dere ikke gå glipp av deres ferske fisk. Den beste er den helgrillede fisken, og det er bare å spørre personalet om dere vil ha hjelp til å rense bort benene.

Grill Bar Puz

Nyrenovert steakhouse med gode kroatiske retter. Veldig bra service og god beliggenhet like ved strandpromenaden. Åpent for både lunsj og middag.